ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

НСТУ очікує залучити за рахунок "токсичної реклами" близько 7 млн грн

26.09.2018, 12:34

Національна суспільна телерадіокомпанія України очікує отримати близько семи мільйонів гривень після вимушеної зміни в рекламній політиці, повідомив голова правління НСТУ Зураб Аласанія в інтерв’ю Радіо Свобода.

Напередодні компанія вирішила внести зміни до документів, що формують засади рекламної та спонсорської політики НСТУ. Це рішення ухвалили на тлі дефіциту коштів.

“Комерційна реклама “просаджує” рейтинги. Зараз ми змушені її повернути. Найімовірніше, телемагазини знову будуть. Це не впливає на великий борг, але хоча б допомагає не робити такі речі, як триденний робочий тиждень. Близько семи мільйонів буде повернено за рахунок цієї токсичної реклами”, – сказав Аласанія.

Як повідомляв ІМІ, 24 вересня Правління Національної суспільної телерадіокомпанії України визначило План антикризових заходів у зв’язку з недофінансуванням компанії.

Антикризові заходи передбачають неоплачувані відпустки працівників НСТУ; обмеження прийому на роботу в НСТУ; припинення виплат премій керівному складу; проведення переговорів з контрагентами щодо розстрочки та відтермінування оплати за послуги і матеріали, що отримуються НСТУ у 2018 році; залучення рекламодавців.

25 вересня Концерн радіомовлення, радіозв’язку та телебачення (КРРТ) відключив аналогове мовлення каналу “UA:Перший” по всій Україні.

25 вересня медійні та правозахисні громадські організації закликали уряд негайно вжити заходів, щоб відновити мовлення телеканалу “UA:Перший” на всій території України.

18 червня Концерн радіомовлення, радіозв’язку та телебачення (КРРТ) призупинив аналогову трансляцію телеканалу “UA:Перший” у дев’яти містах через несплату за трансляції з боку НСТУ. Зокрема, трансляцію припинено в містах Білопілля, Вінниця, Дніпро, Ізюм, Київ, Ковель, Одеса, Тернопіль та Чернігів.

З 1 вересня 2018 року після відключення аналогового телевізійного мовлення всі регіональні телеканали філій Національної суспільної телерадіокомпанії України продовжили мовлення. За словами керівника департаменту з розвитку мереж НСТУ Дмитра Грузинського, низка філій Суспільного, які ділили свої частоти з іншими телеканалами, теж продовжили аналогове мовлення.

Liked the article?
Help us be even more cool!