ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Невідомі напали на будинок журналістки ICTV

06.08.2018, 21:00
Фото - segodnya.ua

На будинок ведучої програми “Надзвичайні новини” телеканалу ICTV Вікторії Сеник 6 серпня напали невідомі. Про це Громадському радіо повідомив її колега, автор програми Костянтин Стогній.

За його словами, люди в камуфляжній формі, перелізли через паркан і стали вибивати двері в будинку, де журналістка мешкала з батьками. На формі нападників був шеврон, який мама журналістки розгледіти не встигла. Сусіди підняли шум та погрожувати, що викличуть поліцію, тож нападники втекли, розповів Стогній.

Очевидці, за його словами, встигли запам’ятати номер автівки, на якій втікали нападники.

Крім цього, Костянтин Стогній нагадав, що Вікторія переїхала до батьків після того, як в її орендовану квартиру біля метро “Політехнічний інститут” у Києві невідомі вломилися через вікно. У приміщенні спрацювала сигналізація, коли журналістки не було вдома.  З квартири зник коштовний ланцюжок.

Журналіст припускає, що в такий спосіб йде полювання за інформацією або залякування.

В коментарі ІМІ Вікторія Сеник зазначила, що напад може бути пов’язаний з професійною діяльністю, але не знає, хто міг його вчинити.

“Це може бути через професійну діяльність, але збагнути, хто саме - важко. Бо теми моїх розслідувань були різними: від резиденції Межигір'я, де після Майдану оселилися самопроголошені коменданти, чеченських розбірок в Україні, зокрема, убивство Окуєвої, розслідування по скандально відомій роті Торнадо, і так далі... До погроз звикла”, - розповіла Сеник.

Журналістка також додала, що її мама під час нападу морально постраждала, оскільки на її адресу лунали погрози.

“Коли це вже вдруге за рік і коли вже зачіпають найдорожчих людей і крізь двері мамі, якій за кілька днів 50 років, кричать: “Уб’ю, сука!”, то я вже навіть не знаю, що й думати. Після того, як я менше стала з'являтися на орендованій квартирі, в яку в березні залізли через вікно, вони дізналися, що я живу у батьків. “Сьогодні вранці під час нападу я лише дивом у свій вихідний поїхала у Київ. Але тим не менше, постраждала моя мама і добре, що лише морально, інакше могла б статися біда”, - розповіла Вікторія Сеник.

Вона додала, що переживає за батьків і їй “потрібна допомога у державній охороні, яку тепер просто необхідно встановити удома у батьків”.

Liked the article?
Help us be even more cool!