ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Хмельниччині кореспондентка NewsOne звинуватила військових у перешкоджанні

02.10.2017, 13:17
скріншот з відео NewsOne

У прямому ефірі телеканалу NewsOne журналістка Тетяна Сивоконь звернулася до Генеральної прокуратури України із заявою про перешкоджання здійсненню професійної діяльності їй та оператору Максиму Захарченку. Про це йдеться у сюжеті телеканалу, викладеному на Youtube.

Працюючи 29 вересня неподалік місця падіння навчально-розвідувального літака у Красилівському районі Хмельницької області, під час якого загинули двоє пілотів, журналісти наштовхнулися на жорсткий опір людей у формі.

“Нам заламували руки, намагалися зламати обладнання. Одна людина лише представилася, решта людей не представилися. Вони посилаються на якийсь начебто наказ Міністерства оборони про заборону здійснення будь-яких зйомок. Наказ нам не показали, при цьому ми не можемо виконати своє професійне завдання”, – заявила Тетяна Сивоконь.

За словами журналістки, попри вільну дорогу та відсутність загрози життю їх не пропускали ані на крок ближче до місця трагедії.

“Я хочу звернутися до Генеральної прокуратури України з заявою про перешкоджання журналістам NewsOne Тетяні Сивоконь і Максиму Захарченку”, - звернулася журналістка під час прямого включення.

Liked the article?
Help us be even more cool!