ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Буковині накинулись на журналіста ТРК "Сокиряни", заважаючи вести зйомку

31.08.2017, 10:28
Фото - bukpravda.cv.ua

У місті Сокиряни (Чернівецька область) 30 серпня чоловік з оточення міського голови накинувся на директора телерадіокомпанії “Сокиряни” Ростислава Бузилу, який вів відеозйомку, нецензурно висловлювався, намагався вибити з рук відеореєстратор та вдарив журналіста, повідомляє Північно-бессарабський інформаційний портал.

Інцидент стався близько 22 години ночі на території плодового саду. Ростислав Бузило прибув на запрошення жителів масиву “Станція” до плодового саду, посадженого  в межах міста Сокиряни, що належить найближчому оточенню міського голови Сокирян. Як пише видання, вночі товариш міського голови Борис Швець, більше відомий в кримінальних колах як “Беба”, мав намір проводити оприскування плодових насаджень. Жителі станції, в свою чергу, мали намір не допустити порушення чинного законодавства, а для фіксації та висвітлення запросили журналістів.

Відтак близько 22 години, до в’їзду до саду під’їхав трактор з бочкою, слідом за ним Борис Швець у супроводі адвоката. Спілкувався з чисельними присутніми юрист, і намагався довести, що обробіток цього масиву, поряд з житловими будинками є цілком законним. Видання зауважує, що всі присутні вели себе толерантно та виважено, а журналіст проводив відеозйомку.

“Тим часом Борис Швець зателефонував, ймовірно, своєму товаришу – меру, принаймні, його ім’я звучало під час телефонної розмови, тож Ростислав Бузило підійшов до нього ближче та намагався зафільмувати цей діалог, що, в свою чергу, досить розлютило Бориса Швеця і він без попередження накинувся на журналіста: нецензурно висловлювався, намагався вибити з рук відеореєстратор та вдарив творчого працівника”, - пише видання.

Liked the article?
Help us be even more cool!