ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Львівський портал заявив про напад на журналістів на Грибовицькому сміттєзвалищі

26.05.2018, 09:40
Фото - Львівський портал

Редакція Львівського порталу повідомляє про напад директора ЛКП “Збиранка” Віталія Пугача на журналістів видання.

Інцидент стався 25 травня на території Грибовицького сміттєзвалища.

Журналісти Львівського порталу вирішили проінспектувати ситуацію на сміттєзвалищі, адже нещодавно з’явилося багато інформації, що сюди і далі, попри заборону, возять сміття. Вони прибули туди в супроводі голови постійної комісії екології Жовківської районної ради Ігоря Муравського. Кореспонденти фіксували стан справ на фото і відео, виконуючи свою роботу, повідомляє видання.

Через деяких час до них приїхала “Муніципальна варта” та директор ЛКП “Збиранка”.

“Вони в агресивній формі доводили журналістам та депутату, що ті не мають права тут перебувати і робити будь-яку фото- і відеофіксацію. Згодом Віталій Пугач вирвав у кореспондента Львівського порталу телефон та триногу, пошкодивши їх, і викинув триногу в рівчак з інфільтратом”, - зазначає редакція

Кореспондент видання викликав поліцію і написав заяву про пошкодження редакційної техніки та перешкоджання законній професійній діяльності журналістів (ст. 171 Кримінального Кодексу України).

Як з'ясував ІМІ, у складі знімальної групи Львівського порталу були журналістка Наталя Дуляба та шеф-редактор Тарас Кухар. За словами Наталі Дуляби, саме її колезі перешкоджав директор підприємства. На щастя, зауважила вона, обійшлося без тілесних ушкоджень.

Liked the article?
Help us be even more cool!