ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Герман розповість про свій Мерседес, "коли буде на це час"

04.04.2012, 02:27
Радник Президента України Ганна Герман відмовилася відповідати на запитання про автомобіль Мерседес G 500, на якому вона разом зі своїм сином Миколою Коровіциним приїхали на з'їзд Партії регіонів 17 березня, про це вона сказала в інтерв'ю газеті «День».

"Що б я тут не сказала, ви мені не повірите. Тому я залишу це запитання без відповіді. Вона прийде, коли буде на це час. Скажу лише одне: ніхто не порушив жодного закону. Кінець. Крапка. А чорні технології, якими мене вже багато років намагаються вибити з колії, — це сізіфова праця. Ніхто не змусить мене бути покірною й слухняною. Я працювала, працюю і працюватиму так, як уважаю правильним. Поки зможу. Я не боюся ані чорного піару, ані вищих судів", - сказала Герман.

Водночас Герман підтвердила, що її син Микола працює помічником народного депутата від Партії регіонів Юрія Болдирєва: "З недавніх пір він дійсно там працює. Це правильне рішення, яке син прийняв після певних висловів колеги Болдирєва. Сподіватимемося, що завдяки старанням свого помічника Юрій змінить своє ставлення до галичан".

Нагадаємо, раніше Юрій Болдирєв назвав Галичину «наростом на тілі України».
17 березня Микола Коровіцин запропонував журналісту «Обкома» $500 за те, щоб у ЗМІ не з’явилося відео, як його мати Ганна Герман та він сідали у Mercedes G 500 після з’їзду Партії регіонів.

Раніше Ганна Герман відмовилась надати інформацію щодо того, яку посаду зараз обіймає її син Микола Коровіцин та кому належить Мерседес G 500, на якому вона їздить.

Власником Мерседес G 500, на якому їздить Герман, є її колишній радник Дмитро Сагач.
Liked the article?
Help us be even more cool!