ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

До Молдови не пустили медіа-експерта ГО "Детектор медіа"

17.01.2018, 12:12
Фото - Громадське радіо

Програмного директора громадської організації “Детектор медіа”, медіа-експерта Романа Шутова прикордонники не впустили до Молдови на проведення тренінгу для журналістів. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook, повідомляє “Детектор медіа”.

“Їду по роботі проводити тренінг для журналістів, запрошення від Посольства США. На контролі мене відразу відводять в кабінет – ну тут мене завжди беруть інтерв'ю, я мабуть у них у списках. Розмова хвилин 15, в деталях, фотографують програму; чекаю 4 години і отримую відмову з поясненням, що я не обґрунтував мету візиту”, – пояснив він у коментарях.

За словами Шутова, програма заходу, запрошення Посольства США та присутність молдавського партнера в офісі охорони аеропорту не вплинули на рішення прикордонників.

“Усі спроби оскаржити рішення (як мої, так і партнера) не дали результату. Партнеру відразу показали пальцем наверх. На моє заперечення, що це брехня і вони це знають, мені відповіли у стилі “ми тільки передаємо вам рішення, прийняте не нами”. Протокол замість мене підписали двоє “свідків” і все”, – повідомив він.

Liked the article?
Help us be even more cool!