ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Головного редактора полтавського інтернет-видання оголосили в розшук

26.07.2017, 18:18
Генадій Сікалов

Головного редактора інтернет-видання «Останній Бастіон» Геннадія Сікалова 26 липня  оголосили в розшук як підозрюваного у шахрайстві в особливо великих розмірах. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Полтавській області.

«За ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 190, ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України (тобто у закінченому замаху на заволодіння чужим майном, шляхом обману, в особливо великих розмірах, а також використання завідомо підробленого документу) розшукується Сікалов Генадій Анатолійович, 7.02.1968 р.н. Якщо Вам відома інформація про місце перебування розшукуваного або інші відомості, які можуть допомогти в його встановленні, просимо повідомити її поліції за номером тел. [...]», – повідомляє поліція Полтавщини.

Як повідомляв ІМІ раніше, Геннадій Сікалов на початку червня заявляв про те, що на нього нібито здійснюється тиск через розслідування злочинів Нацполіції і прокуратури Полтавщини. Геннадію Сікалову вручили підозру в Головному управлінні Нацполіції Полтавської області. Керівник прес-служби ГУ Нацполіції в Полтавській області Юрій Сулаєв тоді пояснював представниці ІМІ про оголошену підозру Геннадію Сікалову: «Там стаття 190 частина 4 ККУ. Триває слідство по серйозній статті. Матеріали слідства мені не відомі. З ними можуть ознайомлюватися лише суб’єкти правовідносин. Тож дочекаємося висновків слідства та суду».

Сам Сікалов на своєму сайті повідомив, що кримінальна справа проти нього фальсифікована, а правоохоронці погрожують його сім’ї.

Видання «Останній Бастіон» відоме у Полтаві тим, що часто публікації, які з’являються на сайті, лобіюють інтереси власника видання та голови ГО «Останній Бастіон», адже він мав політичні амбіції та публікує неперевірені матеріали, в яких можна прослідкувати порушення журналістських стандартів. Для прикладу:

План «А» прогорів, Антинародний Фронт перейшов до плану «Б»

У Полтавській ОДА обшуки: Пісоцький кришував корупційні схеми

Головко пішов на парк «Перемоги»: вирізають усе, крім чортового колеса

IMI

Liked the article?
Help us be even more cool!