ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Полтавщині в приміщенні сільради журналістці зламали носа

23.03.2018, 16:46
Скріншот з відео, опублікованого на сторінці газети "Хроніки громад" у Facebook

23 березня у приміщенні Бутенківської сільської ради (Полтавська область) на журналістку місцевої газети “Хроніки громад” Ольгу Гунжель напали співробітники сільради. Внаслідок чого у журналістки діагностовано перелом кісток носу та черепно-мозкову травму. Про це ІМІ повідомив депутат Бутенківської сільської ради Павло Гунжель.

За словами Павла Гунжеля, його дружині Ользі Гунжель, журналістці місцевої газети “Хроніки громад”, перешкодили проводити журналістську діяльність та знімати на камеру спілкування депутата із працівниками сільської ради.

“Я, як депутат, з’явився до сільської ради і попросив надати мені копію документів, зокрема договори на виконання певних робіт. Мені відмовили. Журналістка знімала все це на відео”, - розказав ІМІ депутат Бутенківської сільської ради Павло Гунжель.

Після цього, як зазначив депутат, на його дружину напало декілька співпробітників Бутенківської сільської ради, не даючи знімати та вибиваючи камеру з рук журналістки.

“Вона (співробітниця сільради - прим. ред.) накинулася на журналістку за волосся, хапала камеру, потім підбіг працівник сільради і бив кулаками в обличчя. Вибив камеру, з камери випав акумулятор”, - розказав Павло Гунжель.

За його словами, пізніше журналістка зробила рентген-знімок і лікарі діагностували їй перелом кісток носа та черепно-мозкову травму.

Також Павло Гунжель додав, що була викликана поліція, яка зафіксувала цей випадок.

Liked the article?
Help us be even more cool!