ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Зять Блохіна вважає, що журналіст його спровокував

06.04.2012, 13:43
Репер Ларсон (Сергій Ларькін) заявляє, що готовий вибачитись та понести відповідальність, якщо слідство визнає його винним у завданні ушкоджень журналісту Андрію Пясецькому. Однак при цьому він сумнівається в тому, що його дії могли спричинити до серйозних травм та підозрює журналіста у вживанні наркотиків. Про це він заявив 6 квітня під час прес-конференції, передає "Телекритика".
Ларькін під час зустрічі з журналістами виклав свою версію інциденту між ним та Пясецьким. Він вважає, що Пясецький спровокував його.
"Я не один раз під'їжджав до ресторану "Марокана" і жодного разу не стикався з таким хамством, яке було зроблене у мій бік. Я не заїхав на бровку, як дехто пише, що я нісся по тротуару. Я їхав по проїзній частині і під'їхав до бровки, де стояло багато пішоходів. Частина з них розійшлась, а два хлопці сумнівної зовнішності неадекватно поводилися. Я стояв далі. Коли загорівся зелений колір і він проходив коло бампера, він показав мені середній палець. Мене це збентежило. Якби це було заслужено.. Якби я його ледь не збив і мені показали палець, я б вибачився. Але коли ти пропускаєш людину, а тобі ще й палець показують. Я не стримався, вийшов і запитав, навіщо він це зробив. У відповідь він почав агресивно зі мною розмовляти, плюнув. І я його відштовхнув, він впав", - розповів Ларькін.
Ларсон переконує, що після цього він не поїхав з місця пригоди, а припаркував машину і з-за скляних дверей ресторану спостерігав за тим, що потерпілий перейшов дорогу. "Я побачив, що довкола нього почався рух, і я поїхав, щоб не було питань", - додав він. Наступного дня до нього прийшов дільничний і взяв у нього свідчення. Після цього, за словами Ларькіна, в міліцію його жодного разу не викликали і не допитували.
До журналістів співак намагався донести кілька меседжів. По-перше він запевняв, що не є "мажором" (народився у простій родині військового та стюардеси). Більше того, він стверджує, що цілеспрямовано виступає проти "мажорів", про що свідчать його пісні (за словами Ларсона, "їх легко знайти на Ютубі, набравши "Ларсон. Мажори. Жесть").
По-друге, він просив ЗМІ не публікувати проти нього недостовірні відомості і за потреби брати коментар у нього та його піар-директора, а також не прив'язувати його до відомих родичів, особливо не асоціювати його з "ім'ям легендарної людини - Блохіна". Нагадаємо, Сергій Ларькін є зятем Олега Блохіна та Ірини Дерюгіної. "Це мій вчинок і я за нього відповідатиму сам", - зазначив він і підкреслив, що готовий навіть сісти за ґрати, якщо суд прийме таке рішення.
Ларсон запевнив, що хотів вибачитися перед Пясецьким та надати йому фінансову допомогу на лікування. Із цією метою він, за його словами, телефонував потерпілому на вислав йому кілька смс-повідомлень. "Я не очікував, що він так вдариться, що буде такий синець, і незрозуміло, звідки він узявся", - каже він. Але журналіст із ним, додав Ларсон, спілкуватися не захотів.
При цьому Ларькін звинуватив Пясецького та журналіста Тараса Ратушного, який активно захищає потерпілого, у намаганнях "попіаритись" за його рахунок. Він висловив сумнів у достовірності діагнозу, поставленого Пясецькому (нагадаємо: у нього зламана кістка обличчя, а на голові гематоми та внутрішні крововиливи). Також Ларсон переконував у тому, що Пясецький не є журналістом: "Я нікого з журналістів у своєму житті не образив. Він був не журналістом, а хуліганом, який спровокував мене на ці дії".
У відповідь на ці закиди Тарас Ратушний, журналіст та активіст, який через соціальну мережу Facebook влаштував акцію на підтримку Пясецького, зазначив, що той має посвідчення Спілки журналістів. Ратушний запевнив, що зробить усе можливе, щоб Ларсон не уникнув кримінальної відповідальності. За його словами, від учора стан здоров'я  Пясецького, який госпіталізований до відділення нейрохірургії, погіршився, ніч він провів з високою температурою, а зараз не встає з ліжка.
Натомість репер Ларсон упевнений, що він ні в чому не винен, і відверто сказав, що й надалі "штовхатиме" будь-кого, хто покаже йому середній палець або протидіятиме на дорозі: "Коли ти їдеш на машині і тобі хтось перетинає подвійну осьову та стає поперек. А ти зупиняєшся у метрі зі своєю родиною, то викликати ДАІ і говорити: "Алло, тут хтось до мене неправильно під'їхав" я не буду, адже ніхто з цим не буде розбиратись. А коли ти вдариш в обличчя людину, він зрозуміє, що так робити не можна".
"Для мене fuck - як червона пов'язка для бика. Я переконаний, що всім вам показують такі речі. Але є люди, які приниження не потерплять, а є ті, кого постійно принижують", - додав Сергій Ларькін. А у відповідь на запитання журналістів зазначив, що не потребує психоаналітика та з усіма "нормальними людьми" має нормальні стосунки.
Нагадаємо, 3 квітня водій джипу "Лексус" (номери - АА2273ВР), яким виявився репер Ларсон, побив журналіста й оператора Андрія Пясецького, коли той переходив дорогу на пішохідному переході біля перехрестя бульвару Лесі Українки і вулиці Щорса.

 




 
Liked the article?
Help us be even more cool!