ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Звільнено начальника Дніпровського РОВД Херсону, який вимагав у суді від журналіста 100 тис грн

06.03.2013, 05:29

Начальника  Дніпровського райвідділу міліції м. Херсон Володимира Мартиненка, який на початку поточного року судився з редактором херсонського інтернет-видання "Херсонська правда" Тарасом Бузаком, звільнили, повідомляє Херсон Онлайн.

Як повідомляє прес-служба УМВС в Херсонській області наказом міністра внутрішніх справ №164 від 28.02.2013 начальником Дніпровського районного відділу Управління МВС України в Херсонській області призначений майор міліції  Марлен Алімджанов. Раніше працював на посаді начальника міліції громадської безпеки Балаклавського районного відділу Управління МВС України в місті Севастополі.

З чим саме пов'язана дана кадрова ротація не повідомляється. Також не повідомляється, чи буде працевлаштований і на яку посаду В.Мартиненко.

Нагадаємо, начальник Дніпровського районного відділу міліції м. Херсон Володимир Мартиненко вимагав у суді стягнути з редактора інтернет-видання "Херсонська правда" Тараса Бузака 100 тисяч гривень моральної шкоди через публікацію новини "Вчера на углу улиц Перекопская и Черноморская стреляли", яка була опублікована на сайті 19 листопада 2012 року. Також Мартиненко вимагає визнати недостовірною інформацію у новині та спростувати її.

На сайті “Херсонської правди” дослівно у новині йшлося про наступне: “Вчера, 18 ноября, около 7:45 часов на углу улиц Перекопская и Черноморская лежал труп. По словам жителей находящихся рядом домов и случайных прохожих ранним утром происходило задержание правоохранителями преступника, который был убит автоматной очередью”.

Начальник Дніпровського райвідділу міліції м.Херсон Володимир Мартиненко заявив, що подав до суду на головного редактора “Херсонської правди” Тараса Бузака через розміщення на сайті неперевіреної інформації. Через що для перевірки інформації був мобілізований весь райвідділ, а стосовно нього висловили припущення, що він укрив цю інформацію про стрілянину.

1 лютого начальник Дніпровського райвідділу міліції м. Херсона Володимир Мартиненко уклав мирову угоду з редактором херсонського інтернет-видання «Херсонська правда» Тарасом Бузаком. 

Liked the article?
Help us be even more cool!