ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Звільнено директора інтернату, який напав на знімальну групу "112 Україна"

18.09.2018, 13:09
Фото - Фейсбук Світлани Федик

Журналістка розслідувального проекту “Ліга корупції” каналу “112 Україна” Світлана Федик, яка зазнала нападу на Дніпропетровщині, повідомила, що директора Верхньодніпровського дитячого будинку-інтернату №2 Геннадія Феденка звільнили. Про це вона написала у Facebook, інформує “Детектор медіа”.

Як повідомила у соцмережі Федик, вона з оператором вимагатимуть перекваліфікації справи на “статтю про розбій”.

“Бо в нашій країні за просто перешкоджання журналістській діяльності ніхто не карає. Лише з часом закривають справи”, - написала журналістка.

Як повідомляв ІМІ, 12 вересня на журналістку телеканалу “112 Україна” Світлану Федик напали під час зйомок сюжету про дитячий психоневрологічний інтернат у Верхньодніпровському Дніпропетровської області. Також постраждав оператор знімальної групи, розбита техніка. За словами Федик, її в обличчя вдарив директор інтернату, а оператора побив психіатр установи.

За цим фактом Головне управління Національної поліції України в Дніпропетровській області порушило 12 вересня кримінальне провадження за частиною першою статті 171 “Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів”.

Liked the article?
Help us be even more cool!