ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ЗСУ назвали фейком блог американського військового про українських солдатів

28.08.2019, 11:44
Фото – скриншот з rktracy.blogspot.com

Збройні сили України назвали фейком нібито блог американського підполковника Роберта Трейсі, де була критика на адресу українських солдатів, повідомляє Радіо Свобода

Начальник управління зв’язків із громадськістю ЗСУ Богдан Сеник у коментарі виданню заявив, що цей блог – “вкид і провокація”, яка розійшлася російськими й українськими ЗМІ.

Сеник додав, що раніше Трейсі, командир “Об’єднаної багатонаціональної групи з підготовки – Україна”, позитивно оцінював співпрацю з українськими військовими.

Англомовний блог із заголовком “Українські солдати – найслабше місце Яворівського навчального центру” був опублікований 23 серпня. У ньому Трейсі нібито звинувачує українських солдатів у незнанні англійської мови, ледарстві, жадібності, поголовному пияцтві, слабкій освіченості та корумпованості.

Зокрема, автор блогу пише: “Моїм інструкторам на заняттях часом потрібно залучати додатковий загін перекладачів. Але і це не завжди допомагає. Річ у тому, що вони не можуть повністю зрозуміти навіть одне одного! Тут навчається суміш людей різних національностей. Дехто з них розмовляє лише українською мовою, дехто – лише російською. Інші можуть спілкуватися лише румунською або угорською”.

“Об’єднана багатонаціональна група з підготовки – Україна” наразі не реагувала не публікацію блогу.

Liked the article?
Help us be even more cool!