ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Zoom надав фінансову підтримку більш ніж 10 проєктам

31.08.2021, 14:29
Фото – itechua.com
Фото – itechua.com

Компанія Zoom надала фінансову підтримку більш ніж 10 проєктам. Про це повідомляють Букви з посиланням на видання TechCrunch

Торік компанія оголосила про створення фонду в розмірі $100 млн, який буде спрямований на інвестиції в найперспективніші стартапи, що працюватимуть із платформою. І ось відбувся перший раунд інвестицій.

Як розповів керівник відділу продуктів Zoom Apps і інтеграції Росс Мейфілд, точні суми інвестицій не розголошуватимуть, але суми в чеках – від 250 тисяч до 2,5 млн доларів.

Серед конкретних категорій, які отримують фінансування, продуктивність, благодійність, ігри та розваги, а також управління персоналом та підвищення інклюзивності.

Серед уже профінансованих проєктів:

  • інструмент продажів Warmly, який заздалегідь надає інформацію про кожну людину, що бере участь у бесіді, дозволяючи організатору зборів створювати індивідуальні фони Zoom для кожної події;
  • сервіс Fathom, який надає змогу за потреби робити нотатки під час зустрічі в Zoom;
  • інструмент Pledge, що дає змогу окремим особам або організаціям миттєво збирати пожертви в межах зустрічей у Zoom;
  • Canvas – інструмент для наймання і проведення співбесід.

На переконання Мейфілда, кожна компанія починається як функція, потім стає продуктом, а потім прагне стати лінійкою продуктів. Тож мета інвестиційної програми Zoom Apps – допомогти цим компаніям зробити перший крок.

Liked the article?
Help us be even more cool!