ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Zoom дозволить більшості співробітників продовжувати працювати віддалено

20.01.2022, 11:00
Фото – itechua.com
Фото – itechua.com

Американська компанія Zoom Video Communications Inc., що надає послуги віддаленого конференц-зв'язку, збереже дистанційний режим роботи для більшості співробітників.

Про це повідомила компанія під час заходу Work Transformation Summit 19 січня, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Zoom адаптує новий робочий графік, відповідно до якого всі працівники компанії будуть розділені на три категорії: що працюють у гібридному режимі, завжди віддалено та в офісі.

До першої категорії належать переважно ті, хто живе в передмісті та кому далеко добиратися до офісів. Ці працівники відвідуватимуть фізичне місце роботи в разі потреби.

За оцінками компанії, присутніми в офісах будуть трохи менш ніж 2% всього штату, що налічує 4,4 тис. осіб. Водночас основним способом комунікації будуть технології відеозв'язку самої Zoom.

“Співробітники хочуть мати вибір, і вони вважають за краще продовжувати працювати вдома”, – наголосила головна фінансова директорка компанії Келлі Стекельберг. Вона також навела дані опитування 4,9 тис. американців, які показали, що понад 65% опитаних хочуть мати право на вибір формату роботи. Водночас близько 85% опитаних, які працюють віддалено, мають намір продовжувати працювати в такий спосіб.

Також Стекельберг повідомила, що першими відкриються офіси Zoom у Денвері. Це станеться вже в першому кварталі. Отже, планується відкриття головного офісу в Сан-Хосе. Сама Стекельберг, як і решта топменеджменту, продовжить працювати віддалено.

Liked the article?
Help us be even more cool!