ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Зниклого сербського журналіста знайдено живим

18.06.2018, 11:43
Фото - radiosvoboda.org

Журналіст Стефан Цветкович, про зникнення якого повідомлялося 14 червня, живий і здоровий. Про це заявив на надзвичайній прес-конференції президент Сербії Александар Вучич, повідомляє Радіо Свобода.

За його словами, журналіста знайшли в місті Бела Црква, в якому 14 червня виявили його авто з увімкненим двигуном. Президент додав, що Цветковича наразі допитують.

Президент, міністр внутрішніх справ та керівник служби безпеки Сербії не повідомили жодних подробиць щодо загадкового зникнення та знайдення журналіста.

У пошуках журналіста брали участь кількасот поліцейських, повідомили на прес-конференції. Вучич сказав, що журналіст Цветкович “розповів дуже дивні речі” та що усі його заяви перевіряють.

Під час конференції для преси, яку транслювали по Першому каналу державного телебачення, не показали жодних фото- або відеоматеріалів на підтвердження того, що журналіст живий і здоровий.

Нагадаємо, 14 червня стало відомо, що в Сербії неподалік Белграда безвісти зник незалежний журналіст Стефан Цветкович. Поліція виявила машину журналіста з увімкненим двигуном та його годинник.

Цветкович кілька разів заявляв, що йому погрожують невідомі. Він переважно писав про причетність політичних діячів до корупційних скандалів.

Liked the article?
Help us be even more cool!