ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Знімальна група "112 Україна" потрапила під обстріл на трасі Артемівськ-Дебальцеве. Поранено журналіста і водія

17.02.2015, 14:09

Знімальна група телеканалу "112 Україна" потрапила під обстріл на Ростовській трасі біля селища Луганського, що розташоване між Артемівськом та Дебальцевим (Донецька область). Унаслідок обстрілу водій знімальної групи отримав сильне поранення в руку, журналіст Євген Куруленко отримав легке поранення, оператор Олег Кім не постраждав, повідомляється на сайті телеканалу.

Зараз водій, кореспондент та оператор "112 Україна" перебувають у клініці Артемівська. Життю знімальної групи каналу нічого не загрожує.

Подробиці події розповів в ефірі кореспондент телеканалу "112 Україна" Євген Куруленко.

"По дорозі, кілометри за три перед Луганським, ми побачили розбиту вантажівку, в яку потрапив снаряд. Ми зупинилися зняти її. Але як тільки ми вийшли з машини, навіть секунд 30 не минуло, як ми почули звук снаряда, що наближався, і буквально за мить у 20 метрах від нашої машини впав снаряд. Вгору піднялося 25-метрове полум'я... Я відразу побіг за трасу і впав на землю. Мені трохи травмувало руку в районі ліктя, але поранення нескладне", - розповів Куруленко.

Як зазначив журналіст, водій у цей час залишався у машини. “І під час того, як я лежав на землі, снаряди продовжували падати з різних сторін. І я побачив, що наш оператор Олег Кім підкрався до машини й сказав, щоб я теж швидко рухався туди. Я теж підповз. Водій у цей момент залазив в машину. Я побачив, що він травмований. У нього з руки, в районі зап'ястя, було дуже багато крові, і фактично перебита рука", - заначив Куруленко.

Колеги з агентства Reuters, яких зустріла знімальна група "112 Україна", допомогли дістатися їм до лікарні. Зі слів медиків, загрози життю водія немає.

Спецрепортаж, над яким працювала знімальна група, і подробиці даної події телеканал покаже 22 лютого, у підсумковій програмі "Тиждень" о 22:00.

Фото - 112.ua

Liked the article?
Help us be even more cool!