ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Знімальна група німецького Bild потрапила в Бахмуті під російський обстріл

13.02.2023, 10:31
Фото – скриншот з відео Bild
Фото – скриншот з відео Bild

Знімальна група німецького видання Bild потрапила 12 лютого під російський обстріл у Бахмуті Донецької області. Про це повідомляється на сайті видання.

Журналісти видання Пауль Ронцгаймер, Вадим Мойсенко та Гіоргос Мутафіс знімали сюжет про життя мешканців Бахмута, які попри обстріли лишаються в місті. 

Як ідеться в матеріалі, знімальна група стала свідком російських атак, коли їздила містом: “Російські військові обстрілюють з мінометів мікрорайон, де ми щойно опитували мешканців”.

Під час знімання сюжету та спілкування з містянами знімальна група потрапила під обстріл і вимушена була бігти до укриття. Як зазначається в матеріалі, вибух був “надзвичайно потужний” на відстані менш ніж 200 метрів від них. 

“Ми тікаємо, поки в безпосередній близькості від нас ще лунають вибухи. Іноді лише секунди вирішують, чи буде поранений хтось, чи залишиться жити”, – йдеться в матеріалі.

Після трьох годин перебування в Бахмуті, який, як зазначають журналісти, “став пеклом у цій війні”, знімальна група залишила місто.

Як повідомляв ІМІ, 2 січня 2023 року репортер німецького видання Bild Бйорн Штрітцель отримав уламкове поранення внаслідок російського обстрілу міста Дружківка (Донецька область). 

Команда Bild, яка перебуває в Дружківці й знімає там репортаж, почувається добре, зазначає видання.

Liked the article?
Help us be even more cool!