ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ЗМІ закликають підтримати заходи вшанування пам'яті жертв Голодомору

26.11.2015, 15:50

Український інститут національної пам’яті закликає засоби масової інформації підтримати заходи із вшанування пам'яті жертв Голодомору. Про це ІМІ повідомили в УІНП.

Публікуємо заклик Інституту нацпам’яті повністю:

"У суботу, 28 листопада, Україна і світ вшановуватимуть 82-роковини Голодомору. Уже традиційно, закликаємо українців запалити свічку в пам’ять про жертв геноциду. Вдячні за вашу підтримку місії поширення пам’яті про геноцид — власне, завдяки їй цього року, за соціологічними дослідженнями, 80% українців визнають Голодомор геноцидом. 28 листопада відбудуться всеукраїнські заходи. Сподіваємося, цього року ви також підтримаєте програму вшанування. Її тема — Люди правди, ті хто зберігав свідчення і доносив їх світові. Детальніше прочитати про них можна на сайті УІНП, також цю інформацію можете вільно використовувати у ваших матеріалах.

Висловлюємо прохання:

Телебачення:

Надати можливість ротації впродовж 26-28 листопада 15-секундного відеоролика із закликом запалити свічку в пам’ять жертв Голодомору та прийти на вшанування 28 листопада до Національного музею «Меморіал пам'яті жертв голодоморів в Україні» та/або 30 секундного відеоролика із розповіддю про Людей правди і закликом запалити свічку в пам’ять жертв Голодомору. Переглянути ролик можна на тут (київський) і тут (загальноукраїнський),  завантажити — за посиланням http://www.ex.ua/96093353.

Радіо:

Надати можливість ротації впродовж 26-28 листопада 15-секундного аудіоролика із закликом запалити свічку в пам’ять жертв Голодомору та прийти на вшанування 28 листопада до Національного музею «Меморіал пам'яті жертв голодоморів в Україні» та/або 30 секундного аудіоролика із розповіддю про Людей правди і закликом запалити свічку в пам’ять жертв Голодомору. Прослухати ролик можна тут (київський) і тут (загальноукраїнський), завантажити — за посиланням  (київський «GOLODOMOR_15sek.mp3», загальноукраїнський «GOLODOMOR_30sek.mp3»). Також ролики вкладено як додаток до цього листа.

Інтернет-ЗМІ:

Поставити на свій сайт інтернет-банер із закликом запалити свічку 28 листопада, а також - із закликом прийти на пам'ятний захід у Києві. Коди інтернет-банерів різних розмірів є за посиланням http://www.ex.ua/95865456 . Якщо Вам потрібен інтернет-банер іншого розміру, напишіть, будь ласка, на пошту [email protected].


Постійне посилання з усіма відео-, аудіороликами, інтернет-банерами, афішами та іншою поліграфією: http://www.ex.ua/95865456"

Liked the article?
Help us be even more cool!