ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналісти висміяли речницю Білого дому через вимогу називати Трампа "Президентом Трампом"

22.04.2020, 15:23
Фото – independent.co.uk
Фото – independent.co.uk

Американські медіа висміяли нову прессекретарку Білого дому Кейлі Макенані після того, як вона написала в соцмережі, що журналісти повинні звертатися до її боса "Президент Трамп" та аж ніяк не "Трамп", повідомляє британське видання The independent.

Як пише видання, відомо, що сама Макенані звертається до Президента США саме Трамп, а в минулому дозволяла собі певну фамільярність до попередника Трампа, Барака Обами, звернувшись до нього в соцмережі "синку".

"Для вас він не Трамп, він ПРЕЗИДЕНТ Трамп!" – написала Кейлі Макенані у відповідь на твіт кореспондента ABC в Білому домі Кетрін Фолдерз. 

Її відповідь спричинила миттєву реакцію в соцмережах. Макенані пригадали Першу поправку про свободу слова та звинуватили в подвійних стандартах, а також пригадали, що вона сама зверталася в соцмережах до Трампа саме "Трамп".

Дехто запропонував писати про Президента США, застосовуючи повний титул головнокомандувача, а дехто запропонував "Президент Трамп, притягнутий до відповідальності в порядку імпічменту".

Користувачі твітера пригадали, що Кейлі Макенані зверталася до Байдена, Зеленського, Клінтон та Джуліані, також називаючи їх лише на прізвище. "Не мели нісенітниць!" – відповіли їй колеги.

Кейлі Макенані, екскореспондентку CNN та прессекретарку Національного комітету республіканців, призначили на посаду в Білому домі у квітні.

Liked the article?
Help us be even more cool!