ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ЗМІ почали видаляти новину про те, як держпідприємство на тендерах злило 2,5 мільярда

13.02.2013, 04:56
На сайтах деяких інтернет-видань почали зникати новини про те, як державна компанія «Укртрансгаз» віддала 2,5 мільярда гривень з держбюджету невідомим фірмам, зареєстрованим на охоронців і пенсіонера. Зокрема, новини вже видалили з сайту Tsn.ua та Gazeta.ua.
 
Як повідомили на сторінці Facebook «Української правди», вранці на їхню електронну скриньку надійшов лист з проханням за гроші зняти новину «"Укртрансгаз" злив 2,5 мільярди охоронцям і пенсіонеру». Редакція «УП» написала про це на своїй сторінці Facebook.
 
.
 
В той же час ця інформація почала зникати з інших новинних ресурсів. Зокрема, новину «"Укртрансгаз" віддав 2,5 мільярди гривень українців невідомим охоронцям та пенсіонеру» видалили з сайту Tsn.ua
 
Про те, що вона за цією адресою справді була ще сьогодні вранці о 9.25, свідчить кеш cторінки, збережений в Google.
 
 

 .

Зараз же сторінка за адресою http://tsn.ua/groshi/ukrtransgaz-viddav-2-5-milyardi-ukrayinciv-nevidomim-ohoroncyam-ta-pensioneru-281821.html «не знайдена».

.

Те саме на сайті Gazeta.ua. Сторінка за адресою http://gazeta.ua/articles/business/_ukrtransgaz-splativ-ponad-2-5-milyarda-ohoroncyam-ta-pensioneram-zmi/482177 станом на зараз відсутня.

Нагадаємо, журналіст програми «Тендер News» телеканалу TVi Денис Бігус провів розслідування, яке доводить, що державна компанія ПАТ «Укртрансгаз» фактично «злила» по тендерах понад 2,5 мільярдів гривень. Розслідування показало, що всі чотири фірми розташовані за однією фактичною адресою у Донецьку, а їх засновники – підставні особи, близько знайомі один із одним: охоронці й пенсіонери.

Liked the article?
Help us be even more cool!