ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ЗІК не спростовуватиме інформацію про борги з зарплати

01.02.2013, 03:49

Телеканал ZIK не вважає доцільним розміщувати в ефірі спростування інформації щодо стану погашення боргів з виплати заробітної плати, яка з’явилася в інформаційній програмі «Огляд дня» 30 січня 2013 року. Про це йдеться у листі-відповіді Директорові департаменту соціального захисту населення від Львівської облдержадміністрації Мартиняку В. від генерального продюсера телеканалу ZIK Ощудляка О.

У листі зазначено, що у сюжеті був поданий коментар голови Львівської обласної державної адміністрації Михайла Костюка від 27 грудня 2012 року: «Це була відповідь М. Костюка на запитання журналіста про заборговані 60 мільйонів гривень за заробітну плату в області. На що голова обласної адміністрації відповів (далі – цитата): «Немає таких боргів. Сьогодні вся заробітна плата в бюджетній сфері виплачена».

“За потреби можемо Вам надати відеоматеріал, який це підтверджує. Тому, припускаємо, що маніпулювання громадською думкою населення області вчинив не телеканал ZIK”, - йдеться у листі телеканалу.

Далі телеканал розмістив коментар заступника директора департаменту соціального захисту населення ЛОДА І. Сороки, який, своєю чергою, підтвердив, що заборгованість із виплати зарплати в області дійсно існує. Це підтвердили і листи від 31.01.2013 р. за номерами 11-1056 і 11-104”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, директор Департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА Василь Мартиняк звернувся до генерального директора телеканалу «ЗІК» Омеляна Ощудляка з вимогою простувати  подану в ефірі некоректну інформацію щодо боргів із заробітної плати. У разі відмови спростувати вказану інформацію, у ОДА обіцяють звернутися до суду. 

Liked the article?
Help us be even more cool!