ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Зі сторінки блогера-сепаратиста Андрія Бородавки ведеться переписка з власкорами великих ЗМІ у Харкові

03.08.2016, 17:35

Вчора з фейсбук акаунту харківського блогера, якого засудили умовно на три роки за сепаратизм, пройшла розсилка журналістам з добіркою матеріалів про його засудження та перебування у РФ.

Про це повідомляє регіональна представниця ІМІ на Харківщині.

Харків’янин Андрій Бородавка надсилає посилання на пост Сергія Петрика про відношення Бородавки до СБУ і також на керівника Федеральної служби судових приставів, який нібито причетний до побиття Бородавки у РФ.

Один з журналістів у Харкові розповів, що як мінімум п’ятеро представників ТБ чи всеукраїнських інтернет-ЗМІ отримали однаковий текст у особисті повідомлення на фейсбуці. «Я отримав таке повідомлення та запропонував інтерв’ю. Але на питання про зустріч він уникає прямих відповідей. Я вважаю, що це пише саме він, але під пильним наглядом СБУ», - розповів про своє онлайн спілкування з засудженим блогером представник ЗМІ.

Регіональній представниці ІМІ також стало відомо, що повідомлення від блогера, котрий має більше 4 тисяч друзів на фейсбуці, отримали не усі журналісти найбільших ЗМІ області. Тобто меседжі поширювались на цільові та здебільшого центральні ЗМІ.

Нагадаємо, менше місця тому ТСН зробили репортаж про план підриву Харківщини, де взяли інтерв’ю у Бородавки, який на той час перебував під слідством, під час якого «злив» правоохоронцям інформацію про ключових осіб сепаратиського руху, що розгортався в регіоні більше двох років тому. 

ІМІ

Liked the article?
Help us be even more cool!