ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Житомирський ТЦК повідомив, що в соцмережах поширюють фейкові повістки в "Дії"

У соцмережах почали поширювати фейкові скриншоти повісток у застосунку “Дія”, надіслані нібито від Житомирського об'єднаного міського територіального центру комплектування. 

Як заявив Житомирський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки, це фейк російської пропаганди, який особливо активно розповсюджується в телеграм-каналах ворога.

Житомирський обласний ТЦК та СП заявив, що як будь-який інший ТЦК, не використовує “Дію” для оповіщення громадян. 

Фото – Житомирський обласний ТЦК та СП

“Це ще одна інформаційна кампанія агресора, спрямована на дестабілізацію ситуації в Україні та зриву мобілізації”, – заявив обласний ТЦК та закликав не піддаватися ворожій пропаганді, дотримуватись інформаційної гігієни та довіряти лише офіційним джерелам інформації.

Нагадаємо, міністр оборони Рустем Умєров в інтерв'ю Суспільному, яке опублікували 24 грудня 2023 року, повідомив, що Міністерство оборони України працює над технічними рішеннями для того, щоб військовозобов'язані чоловіки отримували в смартфоні сповіщення про потребу прийти до ТЦК. 

Натомість віцепрем'єр – міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров заявив 24 грудня, що повісток у застосунку “Дія” ніколи не буде.

Liked the article?
Help us be even more cool!