ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

“Житомир.Інфо” повідомляє, що їх не запросили на брифінг голови Житомирської ОДА

10.10.2019, 14:00
Фото – zhitomir.info
Фото – zhitomir.info

Інтернет-видання “Житомир.Інфо” повідомляє, що журналістів їхнього видання не запросили на пресбрифінг голови Житомирської облдержадміністрації Віталія Бунечка. 

Брифінг посадовець дав уранці 8 жовтня, перед початком позачергової сесії Житомирської обласної ради, на якому розповів про власну позицію щодо “формули Штайнмаєра”.

Як пише видання, брифінг не був анонсований на сайті ОДА. Про захід редакція дізналася з публікації Віталія Бунечка в соцмережі, де пресбрифінг транслювався в прямому ефірі.

Скриншот із сайту Житомирської ОДА

Несподіваність скликання брифінгу відзначило також інтернет-видання “Журнал Житомира”.

“Виникла певна технічна помилка у зв’язку з передачею повноважень до прессекретаря. Більше таких проблем не виникатиме. Подібні заходи анонсуватимуться на офіційному сайті, і щодо пресконференцій та пресбрифінгів для ЗМІ надсилатимуться повідомлення”, – сказав у коментарі представнику ІМІ в Житомирській області прессекретар голови ОДА Юрій Мельник.

Як повідомляє представник ІМІ, на першій зустрічі з журналістами 28 серпня голова Житомирської ОДА анонсував конкурс на посаду прессекретаря в складі патронатної служби. У вересні очільник області оголосив, що прессекретарем став 21-річний журналіст Юрій Мельник.

Після закінчення брифінгу пресслужба Житомирської облдержадміністрації опублікувала інформацію про проведений пресзахід. У публікації зазначено, що 9 жовтня в обласній філармонії відбудеться зустріч, на яку можуть прийти містяни та поставити запитання щодо “формули Штанмаєра”.

Liked the article?
Help us be even more cool!