ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналісти ZIK заявили, що мер Дружківки "накинувся на камеру із кулаками"

04.10.2018, 15:17
Фото - zik.ua

Телеканал ZIK повідомляє, що міський голова Дружківки (Донеччина) Валерій Гнатюк “накинувся на телекамеру із кулаками”, коли журналісти програми військових розслідувань “Стежками війни”, хотіли взяти у нього коментар.

Як розповіли журналісти, ще місяць тому від редакції програми “Стежками війни” до міської ради Дружківки був надісланий перший інформаційний запит, “але і тоді, і пізніше Валерій Гнатенко так і не знайшов часу для коментаря”, тож журналісти поїхали до Дружківки у відрядження.

Як зазначає телеканал, саме Валерію Гнатенку закидають співпрацю із сепаратистами у 2014 році, тож журналісти хотіли з цього приводу з ним поспілкуватися.

“Наша команда хотіла поцікавитися, з яких причин він виступав під триколорами і чи вважає це державною зрадою, саме тому чекала на діючого мера під дверима його кабінету. Але публічна офіційна особа Валерій Гнатенко замість поспілкуватися вирішив, ламаючи телекамеру, прогнати знімальну групу. Валерій Гнатенко заявив, що коментарів телеканалу ZIK не даватиме”, – повідомили журналісти.

Команда “Стежок війни” викликала правоохоронців і написала заяву про перешкоджання журналістській діяльності.

У прес-службі Дружківського управління ГУНП в Донецькій області “Детектору медіа” повідомили, що заява журналістів зафіксована та пообіцяли надати більш детальну інформацію згодом.

У приймальній виконкому Дружківської міськради виданню сказали, що повідомлення журналістів про напад – “брехня” та пообіцяли зв'язатися з редакцією, “якщо буде потреба”.

Liked the article?
Help us be even more cool!