ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналісти “Волинь.UA” скаржаться, що місцева "Укрпошта" ігнорує їхні запитання

04.12.2018, 15:33
Фото - volga.lutsk.ua

Редакція інтернет-видання “Волинь.UA” повідомила про те, що волинська дирекція “Укрпошти” не надає відповіді на запитання їхніх журналістів. Про це повідомляється на сайті видання.

Як пише “Волинь.UA”, 23 листопада журналісти звернулися до керівника волинської дирекції “Укрпошти” Івана Шевчука з проханням відповісти на актуальні питання роботи підприємства. Журналісти запитували, зокрема, про ситуацію з кадровим забезпеченням відділень пошти в області, чи існує дефіцит кадрів і як він вирішується; з чим пов’язано, що значна кількість приміщень, які належать “Укрпошті”, здаються в оренду; чи продовжують листоноші в області приносити пенсію пенсіонерам та ін.

Однак, пише видання, Іван Шевчук відмовився надавати відповіді і порадив звернутися за коментарем до прес-служби установи. Він запевнив, що прес-служба повністю компетентна давати коментарі на поставлені запитання. Представниця прес-служби Інна Анатоліївна відмовилася давати коментарі в усному порядку і попросила надіслати питання окремим листом, пообіцявши надати відповіді найближчими днями. Проте пройшло вже 10 днів, а жодну відповідь журналісти так і не отримали, зазначає видання.

Головний редактор сайту “Волинь.UA” Андрій Білан у коментарі представниці Інституту масової інформації у Волинській області Маї Голуб розповів, що до керівника волинської дирекції “Укрпошти” Івана Шевчука звертався телефоном журналіст Петро Герасименко. З його слів, Іван Шевчук порадив з цими питаннями звернутися до їхньої прес-служби, яка, за словами керівника пошти, є компетентною й надасть вичерпні відповіді на запитання.

“Станом на сьогодні ніякої відповіді на телефонні чи письмові питання не надали. Будемо й надалі висвітлювати події щодо цієї теми, а також “відкритість” до спілкування з цим державним підприємством. Сьогодні вже телефонують працівники поштових відділень і скаржаться на керівника в плані відношення до підлеглих”, - зазначив Андрій Білан.

“Зараз ми реєструємо видання “Волинь.UA” в юридичній площині, аби бути повноцінним ЗМІ. Тому плануємо надалі контролювати теми щодо "Укрпошти". Чомусь у них вибіркове спілкування із ЗМІ, не можу збагнути, із чим це пов'язано”, - додав він.

Журналіст Петро Герасименко в коментарі ІМІ зазначив, що ще не вирішив, що надалі робитиме, аби отримати відповіді на свої запитання.

Директор волинської дирекції “Укрпошти” Іван Шевчук у коментарі регіональній представниці ІМІ повідомив, що спілкується з усіма на спланованих зустрічах, “бо ціную свій час і поважаю час журналістів”.

“От щойно від мене вийшли журналісти “Таблоїду Волині”. На минулому тижні спілкувався з журналістами з усіх друкованих видань Волинської області, але точно з гострими питаннями. Спілкуюся з усіма на спланованих зустрічах, бо ціную свій час і поважаю час журналістів. Домовимося про час, прийдуть і отримають відповіді на всі питання”, - зазначив Іван Шевчук.

Liked the article?
Help us be even more cool!