ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналісти "Схем" заявили, що однопартійці Тимошенко заважали їм взяти в неї коментар

05.10.2018, 12:17
Фото - Фейсбук Михайла Ткача

Народні депутати від парламентської фракції “Всеукраїнське об'єднання “Батьківщина” перешкоджали роботі журналістів програми “Схеми” під час спроби записати коментар лідерки фракції Юлії Тимошенко у Верховній Раді. Про це йдеться в сюжеті “Схем”, який оприлюднило Радіо Свобода.

Журналісти хотіли запитати Тимошенко про її зустріч із впливовим бізнесменом Віктором Пінчуком.

Однак, розповіли журналісти, перша спроба виявилася неуспішною: коли знімальна група попрямувала до лідерки “Батьківщини”, вона відразу не захотіла відповідати на запитання журналістів, пославшись на підготування до виступу в парламенті. А потім у супроводі однопартійців швидко зайшла до сесійної зали.

Крім того, її однопартійці заважали роботі журналістів. “Сергій Власенко спочатку затуляв об’єктив камери, а інший депутат, Вадим Івченко, заважав оператору знімати прохід Тимошенко кулуарами”, – розповіли журналісти.

Пізніше журналістам усе ж таки вдалося поспілкуватись із Тимошенко.

Журналіст програми “Схеми” Михайло Ткач на своїй сторінці у Фейсбуку також повідомив, що 2 жовтня однопартійці Тимошенко перешкоджали їм записати коментар Тимошенко.

“Колеги, будьте обережні, коли намагатиметесь записати коментар з Юлією Тимошенко. У вівторок моя перша спроба виявилася невдалою. Депутат Власенко закривав оператору Bruce Tr об'єктив рукою, депутат Крулько блокував мене, а депутат Івченко штовхав другого оператора Ben Zion Lazarevych”, – написав журналіст.

Фото – Радіо Свобода

Liked the article?
Help us be even more cool!