ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналісти Poltavske.TV поскаржились у поліцію щодо перешкоджання під час зйомок

31.08.2018, 14:38
Фото - скріншот з відео Poltavske.TV

У Полтаві журналістка Poltavske.TV Анастасія Мацько написала заяву в поліцію щодо перешкоджання законній професійній діяльності з боку представника компанії, яка відповідальна за ремонт дороги на одній з вулиць міста. Про це повідомляється на сайті Poltavske.TV та в сюжеті знімальної групи.

Журналісти з’ясовували назву компанії, яка ремонтує асфальтове покриття, а також які саме ремонтні роботи мали виконатися.

Проте журналістам робітники, що ремонтували дорогу, відмовилися назвати компанію та які саме роботи мають виконати, а також показати дозвільні документи на проведення робіт.

Як повідомляє видання, чоловік, який керував ремонтом, спочатку тікав, а потім почав діяти агресивно. “Покажіть ви документи, жіночко! Покажіть документи. Чому ви мене знімаєте?” – запитав один із робітників, затуливши камеру рукою.

Журналісти звернулися до поліції із заявою про перешкоджання законній професійній діяльності.

“Заяву та пояснення передано в Ленінський райвідділ для з’ясування всіх обставин. Будуть з’ясовуватися обставини, будуть викликатися як заявник, так і ті, хто проводить роботи”, – пояснила поліціянтка Юлія Степаненко.

Liked the article?
Help us be even more cool!