ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналісти передали Зеленському власне розслідування вбивства Шеремета

23.07.2019, 17:24
Фото - скріншот з відео Громадського

Колеги Павла Шеремета Даріас Богуцький та Едуард Чекін передали Президенту України Володимиру Зеленському власне розслідування його вбивства під час доповіді поліцейських про стан справи, повідомляє Громадське.

У матеріалах вони заявляють, що вбити Павла могли через його розслідування щодо зникнення телеоператора ОРТ Дмитра Завадського, з яким працював Павло у Білорусі.

“Я впевнений, що корінь цього пов'язаний зі вбивством Дмитра Завадського. Шеремет ніколи не переставав розслідувати це. Я це точно знаю. За кілька місяців до його смерті ми з ним говорили про це і він ніколи не мирився з тим, що навіть не знайшли тіло Завадського”, - сказав Богуцький.

Свого часу Павло Шеремет знімав фільм про зникнення людей в Білорусі, серед них був і Дмитро Завадський.

Фільм називається “Дикая охота”, він розповідає про долі зниклих у Білорусі політиків Юрія Захарченка та Віктора Гончара, журналіста Дмитра Завадського і бізнесмена Анатолія Красовського. Всі вони відкрито виступали проти місцевої влади. Шеремет довго боровся за те, щоби фільм пустили в ефір російського телеканалу ОРТ. У Білорусі цей фільм заблокований.

Як повідомляв ІМІ, 23 липня голова Національної поліції Сергій Князєв доповів Президенту України Володимиру Зеленському секретну інформацію щодо стану розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета.

23 липня Президент України Володимир Зеленським після ознайомлення із секретними матеріалами про результати розслідування щодо вбивства журналіста Павла Шеремета повідомив, що винних у вбивстві буде знайдено.

Liked the article?
Help us be even more cool!