ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналісти "Наших грошей" Бігуса подали апеляцію у справі щодо нападу

21.02.2018, 16:14
Фото - скриншот з відео "Наших грошей"

Журналісти програми “Наші гроші з Денисом Бігусом” подали до Києво-Святошинського суду апеляційну скаргу у справі щодо нападу і грабежу знімальної групи зятем заступника міністра МВС Сергія Чеботаря влітку 2015 року біля будинку посадовця,  повідомляє Bihus.info.

“Ми подали апеляційну скаргу 14 лютого. Про те, що прокуратура подала скаргу, дізналися в інтерв'ю із заступником прокурора області Ярославом Бендиком. Він зазначив, що вони не погоджуються з рішенням суду”, – розказала журналістка проекту Надія Бурдей “Детектору медіа”.

Команда “Наших грошей з Денисом Бігусом” зробила розслідування про напад та 21 лютого оприлюднила програму на власному сайті.

Як повідомляв ІМІ, 28 квітня 2015 року під час зйомки сюжету про заступника міністра МВС Сергія Чеботаря біля його будинку в селі Лісники Київської області невідомі напали на знімальну групу проекту “Наші гроші”. Нападники побили оператора, розтрощили техніку та втекли з місця інциденту.

Слідчі Києво-Святошинського райвідділу міліції розпочали кримінальне провадження за фактами перешкоджання професійній діяльності журналістів та грабежу знімальної групи програми журналістських розслідувань “Наші гроші” (телеканал ZІK).

Згодом журналісти телевізійної програми “Наші гроші” з’ясували, що на знімальну  групу проекту напав зять заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря Олег Поліщук та його бізнес-партнер Сергій Гаврилко.

27 травня прокуратура Києво-Святошинського району визнала постраждалими журналістів антикорупційного проекту “Наші гроші” телеканалу ZIK Надію Бурдей та оператора Максима Шелеста, на яких 28 квітня було здійснено напад біля будинку родини вже екс-заступника міністра МВС Сергія Чеботаря.

7 лютого 2018 року журналістка програми антикорупційних розслідувань “Наші гроші” Надія Бурдей дізналася під час судового засідання про закриття кримінального провадження щодо нападу на їхню знімальну групу зятя заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря у 2015 році.

Liked the article?
Help us be even more cool!