ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналісти "Еспресо" виступили проти призначення Шуфрича головою комітету зі свободи слова

28.08.2019, 13:04
Фото – youtube.com

Журналісти телеканалу та сайту “Еспресо” обурені затвердженням Нестора Шуфрича головою Комітету Верховної Ради з питань свободи слова. Про це йдеться в заяві медіа, опублікованій 28 серпня на сайті каналу.

Медіа нагадало, що 27 серпня таке рішення було ухвалено на засіданні підготовчої групи з організації першого засідання Верховної Ради IX скликання. 

І хоча, зазначає редакція, його кандидатуру мають ухвалити в сесійній залі, про це вже домовилися пропрезидентська партія “Слуга народу” та “Опозиційна платформа – За життя”.

“Ми вважаємо ганебним факт, що людина, яка входила до оточення біглого експрезидента Віктора Януковича і є сьогоднішнім соратником кума Путіна Віктора Медведчука, буде контролювати свободу ЗМІ у нашій країні”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв ІМІ, 26 серпня за підсумками засідання підготовчої групи щодо роботи Верховної Ради представник партії “Опозиційна платформа – За життя” (ОПЗЖ) Вадим Рабінович повідомив, що його фракції запропоновано очолити комітет з питань свободи слова.

27 серпня Медіарух виступив з протестом щодо призначення представника ОПЗЖ головою комітету з питань свободи слова.

Liked the article?
Help us be even more cool!