ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналісти "Чесно" заявили про погрози від нардепа через новину про кнопкодавство

11.09.2019, 10:11
Фото - скріншот з відео "Чесно"
Фото - скріншот з відео "Чесно"

Журналісти руху “Чесно” повідомили про погрози від народного депутата Олександра Ковальова через опубліковану на сайті руху новину про факт першого кнопкодавства в парламенті. Про це повідомляється на сайті “Чесно”.

Так, у кулуарах парламенту до журналістів “Чесно” підійшов мажоритарник-самовисуванець із Донеччини Олександр Ковальов із запитанням, навіщо вони опублікували новину про порушення ним процедури під час голосування. Нардеп запитав про місце народження журналістів, сфотографував журналіста “Чесно” Олександра Саліженка на свій телефон і надіслав фото комусь у месенджері. 

На запитання журналіста, чи можна розцінювати це як погрозу, Ковальов відповів: “Ми ще зустрінемося та детально про це поговоримо”.

Він також записав прізвище та поцікавився, із якого округу журналіст.

Рух “Чесно” заявив, що розцінює це як погрозу журналістам за виконання професійної діяльності відповідно до статті 345-1 КК України “Погроза або насильство щодо журналіста”.

Через цей інцидент вони подали заяву про злочин до правоохоронних органів.

У новині за 10 вересня рух “Чесно” повідомив, що під час голосування за президентський законопроєкт про імпічмент Олександр Ковальов тиснув кнопку на місці іншого позафракційного мажоритарника з Донецької області – Максима Єфімова.

Liked the article?
Help us be even more cool!