ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналісти Чернігівщини вчилися писати грантові заявки на медійні проєкти

04.12.2023, 17:30
Павло Пущенко
Фото – ІМІ
Фото – ІМІ

Журналісти Чернігівської області пройшли дводенний тренінг із написання грантових заявок на медійні проєкти, їхнього втілення та правильного звітування. Тренінг відбувався в хабі “Медіабаза. Чернігів”.

Регіональний координатор ІМІ в Чернігівській області Павло Пущенко розповів медійникам, з чого почати написання грантових заявок, які донори найчастіше допомагають журналістам та як правильно формулювати запит.

А представники ГО “Інтерньюз Україна” презентували новий грантовий конкурс та пояснили особливості заповнення саме їхньої заявки.

Олександр Назаренко, редактор газети “Наше слово” та сайту “Сусіди Сіті”, поділився власним досвідом підготовки та реалізації медійних проєктів у Чернігівській області. Всім учасникам тренінгу він пообіцяв надіслати вже заповнений грантовий проєкт як приклад.

Наступного дня медійники вчилися формувати бюджет до грантової заявки. Про тонкощі подання бюджету та правильне звітування після закінчення проєкту учасникам тренінгу розповіла фінансова експертка ГО “Інститут масової інформації” Наталія Нілова. 

Наприкінці тренінгу учасники одностайно зазначили, що це навчання допомогло їм розібратися з грантами та надихнуло на подальшу роботу в цьому напрямі.

Захід проводив хаб “Медіабаза. Чернігів” за підтримки Посольства США в межах реалізації проєкту “Підтримка діяльності локальних медіа Чернігівської області”.

Liked the article?
Help us be even more cool!