ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналісти 24 каналу потрапили під обстріли бойовиків на Донеччині

12.04.2018, 11:26
Фото - скріншот з відео 24 каналу

Знімальна група 24 каналу потрапила разом з військовими 11 квітня під обстріли бойовиків у селищі Луганське на Донеччині. Про це журналіст каналу Роман Пагулич повідомив у прямому ефірі каналу, повідомляється на сайті телеканалу.

Інцидент стався, коли знімальна група поверталася зі зйомок з передової. На авто, в якому вони їхали разом з військовими, летіла керована протитанкова ракета, проте вона пройшла зверху над авто, йдеться у сюжеті.

“Ми якраз верталися зі зйомки з передової, вже майже доїхали до більш-менш безпечного місця, і буквально в кількох метрах від нас пролетіла протитанкова керована ракета. Зараз в тому місці згарище, тому що після влучення керованої ракети почалася пожежа. Можу сказати, що сьогодні наш другий День народження”, – розповів Роман Пагулич.

Місце прильоту, на яке вони повернулися пішки, було вкрите десятками метрів мідного дроту, який залишає по собі ПТРК, і уламками ракети. Коли повернулися на галявину вдруге – вона вже сильно вигоріла.

Ракету запустили з висоти на горизонті, йдеться у сюжеті.

“Вона пройшла зверху над нами. Нас врятували проводи, через які ми трохи призупинилися. Стріляли з відстані близько 3 чи 3,5 кілометри”, – зазначив військовослужбовець ЗСУ Зураб.

Як йдеться у сюжеті, до інциденту бойовики цю дорогу не прострілювали. Для п'ятьох людей, що знаходилися в авто, все відбулося за мить: почули шипіння і одразу вибух. Як додав військовий, автівку чекали і вицілювали цілеспрямовано, і все могло б скластися по-іншому.

Liked the article?
Help us be even more cool!