ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналістка з Кіровоградщини потребує фінансової допомоги для боротьби з лімфомою

31.10.2017, 13:10
Фото - Фейсбук Анжеліка Вакуленко

Журналістка газети “Новомиргородщина” Анжеліка Вакуленко, яка наразі лікується в гематологічному відділенні Черкаського онкодиспансеру, просить про допомогу для боротьби з лімфомою. Про це повідомляє представник ІМІ у Кіровоградській області.

Цьогоріч у дівчини стався рецедив онкозахворювання, з яким, здавалось, вдалось справитись декілька років тому. Медики поставили діагноз - Лімфома Ходжкіна 4б стадія, варіант з нодулярним склерозом.

Лікування хвороби дороговартісне - 135 тисяч гривень за один блок хіміотерапії, яких дівчина потребує два. І якщо на перший гроші вдалось зібрати, то подальші витрати сім'я фінансово не в змозі оплатити.

“Попереду ще одна хімія, потім контрольна томографія, і, якщо все піде так, як треба, а я знаю, що воно саме так і буде, то мене чекає 2 варіанти: або трансплантація кісткового мозку, або ще 2 таких самих курси для закріплення результату, вирішуватимуть лікарі. Трансплантація зараз коштує близько 180 000 грн. Тому прошу всіх небайдужих відгукнутися на збір коштів і зробити репост, по можливості”, - написала Анжеліка на власній сторінці у мережі Facebook.

Реквізити: ПриватБанк 5168 7572 9345 4486

Вакуленко Анжеліка Олександрівна.

Liked the article?
Help us be even more cool!