ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналістка з Дніпра Ольга Журавель потрапила в ДТП та перебуває в реанімації

У Дніпрі після ДТП в реанімації перебуває авторка та журналістка проєкту 11 каналу “Злочин і покарання” Ольга Журавель. У зв'язку з цим проєкт тимчасово припиняється, повідомила редакція 11 каналу на своїй Facebook-сторінці. 

“Стан стабільно тяжкий. Лікарі, родина і команда 11 каналу роблять все можливе. Оля багато разів допомагала героям своїх програм. Коли вона опритомніє, їй також знадобиться допомога та підтримка. Обов'язково повідомимо про це”, – зазначив канал.

Авторка та журналістка проєкту 11 каналу “Злочин і покарання” Ольга Журавель. Фото – фейсбук Ольги Журавель

Шеф-редакторка каналу Інна Лисак у коментарях під постом додала, що ДТП сталася 17 липня. За її словами, Ольга їхала в таксі, їм на зустрічну смугу виїхала автівка, удар стався саме на пасажирський бік. Також Інна Лиск додала, що телеканал висвітлював цю ДТП, проте тоді журналісти не знали, що в таксі була їхня колега. 

Ольга Журавель – журналістка, авторка, телеведуча. У журналістиці з 2009 року. Із 2012 року – продюсерка та ведуча телепроєкту журналістських розслідувань “Злочин і покарання”. Програма виходила на 34 телеканалі до 2022 року, а також знімається для платформи YouTube, йдеться на сайті проєкту. 

У програмі Ольга розповідає історії дніпрян та мешканців області, які зіткнулися з несправедливістю та беззаконням.

Liked the article?
Help us be even more cool!