ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналістка Укрінформу перерахувала на авто для ЗСУ 20 тис. грн, які наколядувала у фейсбуці

23.01.2023, 10:28
Фото – facebook.com / vsevolod.chebodaiev
Фото – facebook.com / vsevolod.chebodaiev

Власна кореспондентка Укрінформу на Закарпатті Тетяна Когутич переказала на авто для військових 20 тисяч гривень, які вона зібрала як донати через фейсбук, колядуючи разом з мамою.

Про це повідомив Укрінформ із посиланням на фейсбук-допис журналіста Українського радіо Володимира Носкова.

За його словами, одного дня Тетяна виклала на фейсбук-сторінку відео одного з дуетів з матір'ю. Вони співали традиційні закарпатські пісні, підписники заохотили продовжувати співати фольклор. Так журналістка запустила камерний онлайн-проєкт під хештегом #вечірня_пісня

“А на Різдво мати з донькою виклали в стрічку колядки у власному виконанні. Збирати гроші не планувала. Як розповідає Тетяна Когутич, окрім захоплених коментарів та вподобайок друзів знайомі та люди із закордоння попросили картку на п’ятак. Перед Різдвом Тетяна пообіцяла передати наколядовані гроші письменникові, волонтерові з Ужгорода Андрієві Любці. Як написала журналістка, “буде на колесо-друге на авто для ЗСУ”. Андрій Любка якраз поспішав з донатами для автівок для нашої армії. В результаті назбиралося значно більше за п’ятака – 20 тисяч гривень. Тож колядниця Тетяна Когутич перерахувала зароблену суму на користь мобільності вояків”, – розповів Носков.

Тетяна Когутич щодня пише новини Ужгорода та Закарпаття для Укрінформу. Співала в народному хорі “Либідь” у Києві, її мама, Людмила Когутич, співала в ансамблі.

Liked the article?
Help us be even more cool!