ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналістка "Еха Москви" Латиніна заявила про підпал її автомобіля

04.09.2017, 11:17
Юлія Латиніна, фото - 24tv.ua

Журналістка російської радіостанції “Ехо Москви” Юлія Латиніна повідомила, що 3 вересня вранці згоріла її машина. Вона упевнена, що причиною загоряння став підпал. Про це повідомляє Громадське з посиланням на сайт “Ехо Москви”.

За її словами, машина стояла в тому місці, де раніше на журналістку та її сусідів напали та облили отруйною речовиною.

Латиніна вважає, що підпал могли зробити ті ж люди, які в середині липня обприскали будинок і автомобіль журналістки їдким газом невідомого складу.

Водночас слідчий, який прибув на місце, зазначив, що загоряння могло статися через несправну електропроводку.

“Якщо згоріла сама, то, можливо, це сталося унаслідок першої атаки, тому що машина відтоді смерділа, тобто нею неможливо було користуватися”, - сказала вона.

Займання сталося близько 7.30 ранку, розповіла мати журналістки Алла Латиніна. Вона також не виключає, що машину могли підпалити.

Наразі невідомо, чи порушено кримінальну справу.

Як нагадує видання, 19 липня на будинок журналістки Латиніної було скоєно напад, внаслідок якого постраждали восьмеро людей. А у серпні 2016 року невідомі облили журналістку нечистотами.

Інцидент Латиніна пов'язала зі своїми матеріалами в “Новой газете” про “кремлівського кухаря” і бізнесмена Євгена Пригожина.

Представники правоохоронних органів РФ підтвердили, що напад на Латиніну був пов'язаний з її професійною діяльністю. Однак про подальші результати розслідування нічого не повідомлялося.

Liked the article?
Help us be even more cool!