ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналіст ZIK звинуватив канал у невиході свого розслідування про ФФУ. Канал припинив з ним співпрацю

04.06.2018, 11:18
Фото - Фейсбук Костянтин Андріюк

Журналіст Костянтин Андріюк звинуватив телеканал ZIK у невиході свого проекту з розслідування корупції у Федерації футболу України. Про це він написав у Facebook, повідомляє “Детектор медіа”.

“За моєю неофіційною інформацією, ефір мав бути - 15 травня. Проект повністю змонтований і готовий. Але. З невідомих мені причин, не виходить і досі. З кожним днем актуальність цього матеріалу знецінюється”, – написав він 1 червня.

Також журналіст у своєму дописі запропонував президенту ФФУ Андрію Павелко зустрітися в прямому ефірі для обговорення результатів розслідування.

Згодом телеканал ZIK оприлюднив прес-реліз, у якому заявив про припинення співпраці з Костянтином Андріюком.

“ZIK вбачає недоцільною подальшу співпрацю з журналістом Костянтином Андріюком.  Телеканал розцінює висловлювання Андріюка як неетичні, а звинувачення – безпідставні”, – повідомив канал.

Невихід проекту Андріюка в ефір на каналі пояснили тим, “що повністю зданий журналістом до ефіру проект був 13 травня”, а ще 7 травня у проекті “Наші гроші” вийшов аналогічний матеріал.

“Костянтину було запропоновано зробити масштабний цикл-розслідування “Президенти ФФУ: хто вони?”. Де б у кожній серії дослідити причини корумпованості українського футболу, відштовхуючись від його епох та діяльності президентів, що ці епохи уособлювали. Йшлося про чотири повноцінні документальні серії, де мали б бути проаналізовані діяння Віктора Баннікова та Валерія Пустовойтенка, Григорія Суркіса, Анатолія Конькова та нинішнього очільника ФФУ Андрія Павелка. Костянтин взяв час обміркувати цю пропозицію, однак, висловивши спочатку готовність взятися за цю роботу, сьогодні опублікував свій пост про буцімто цензуру на телеканалі ZIK”, – заявили на телеканалі.

Liked the article?
Help us be even more cool!