ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналіст Віталій Портніков потрапив під санкції РФ

01.11.2018, 14:33
Фото - Гордон

Оглядач Радіо Свобода та ведучий телеканалу “Еспресо” Віталій Портніков включений до санкційного списку Росії, повідомляє Радіо Свобода з посиланням на “Еспресо”.

За словами Портнікова, він “прекрасно розуміє логіку людей”, які цей список складали.

“Ці люди бояться правди. Вони розуміють, що правда рано чи пізно знищить їхній режим. Саме тому моє прізвище серед чиновників і депутатів – це сигнал. Це попередження. Це побажання замовкнути. І я знаю, що це – попередження вбивць», – написав Портніков у своєму блозі на сайті телеканалу “Еспресо”.

“На руках цих людей стільки крові, що в разі втрати влади у них одна дорога – в тюрму, у “Чорний дельфін”, або як це у них там називається. Так чому б їм не хотіти, щоб я замовк? Я прекрасно розумію їхні наміри. Я пам'ятаю, що вони вже намагалися мене залякати, скомпрометувати, знищити”, – додав журналіст.

Як повідомляв ІМІ, 1 листопада російський уряд оприлюднив постанову про заходи щодо реалізації указу президента Росії “Про застосування спеціальних економічних заходів у зв’язку з недружніми діями України щодо громадян і юридичних осіб Російської Федерації”.

Сім членів Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформаційної політики потрапили до переліку фізичних осіб, щодо яких Росія ввела спеціальні економічні заходи.

Liked the article?
Help us be even more cool!