ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналіст "України", на якого напали у Маріуполі, знімав сюжет про незаконну свиноферму

22.05.2018, 16:36
Фото - detector.media

Журналіст телеканалу “Україна” Ярослав Куц, на якого 18 травня у Маріуполі напали невідомі, знімав для програми “Контролер” сюжет про незаконну ферму на території житлового масиву. Про це повідомляє “Детектор медіа” з посиланням на прес-службу каналу.

Як повідомили на каналі, про ферму редакції програми “Контролер” стало відомо від мешканців Маріуполя.

Канал зазначає, що 18 травня, коли знімальна група приїхала на місце, кілька невідомих чоловіків не пустили їх на територію ферми, а потім напали на журналіста Ярослава Куца.

“Незважаючи на журналістське посвідчення, невідомі не пустили Ярослава Куца на територію ферми, а при спробі продовжити зйомку ззовні, застосували до ведучого “Контролера” фізичну силу. Медики оглянули потерпілого та зафіксували всі побої”, – повідомила прес-служба.

За повідомленням каналу, “втручання правоохоронців припинило насилля”. “Вчасно втрутилась поліція, зупинила молодиків, які втекли та закрилися на території ферми. Поліція у свій час відкрила кримінальне провадження за перешкоджання законній журналістській діяльності. Щодо незаконної ферми, вже наступного дня з неї вивезли всіх свиней, залишились лише незаконні будівлі”, - розповів Ярослав Куц.

Як повідомляв ІМІ, у Маріуполі (Донецька область) за фактом можливого перешкоджання роботі журналістів ТРК “Україна” відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 171 (“Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів”) КК України.

Liked the article?
Help us be even more cool!