ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналіст "UA:Дніпро" Кирило Кіреєв здолав рідкісну хворобу

15.06.2020, 10:11
Фото – фейсбук Ольги Послушної
Фото – фейсбук Ольги Послушної

Журналіст Дніпровської філії Суспільного “UA:Дніпро” Кирило Кіреєв поборов рідкісну хворобу – синдром Гієна-Барре. Про це повідомляється на сайті Суспільного.

Його власна імунна система атакувала оболонки на периферичних нервах. За кілька тижнів від початку хвороби він не міг рухатися, ковтати й дихати.

Майже місяць Кирило пролежав у реанімації, під'єднаний до апарата штучної вентиляції легень та зонда для харчування. Після того як хвороба відступила, йому довелося заново вчитися ковтати, вставати та ходити. 

Зараз Кирило продовжує реабілітацію вдома та поновив свою співпрацю із Суспільним як журналіст сайту на дистанційній основі.

За словами журналіста, для нього дуже важливо поділитися цією історією з людьми.

“Мені цього дуже не вистачало в реанімації. Мені потрібні були історії людей, які перехворіли на цю хворобу, щоб вони подарували якусь надію, щоб я знав, як це відбувається, чого мені чекати, на що сподіватися. Тому я дуже хочу, щоб ця історія залишилася, щоб люди, які цього потребують, могли це побачити”, – сказав він.

Як повідомляв ІМІ, у січні 2020 року родина випускового редактора і ведучого “UA:Дніпро” оголосила про необхідність фінансової допомоги через рідкісну аутоімунну хворобу Кирила.

Liked the article?
Help us be even more cool!