ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналіст Руслан Гаврилов потребує допомоги на лікування

01.10.2018, 12:32
Фото - Ruslan Gavrilov / Facebook / Гордон

41-річний олександрійський журналіст, автор блогу “Моя Олександрія” Руслан Гаврилов потребує допомоги на лікування об'ємного новоутворення в правій легені, повідомляє “Гордон”.

Як розповіли виданню знайомі Гаврилова, останнім часом він став погано почуватися – з'явилася слабкість, кашель і біль у грудях.

“На початку вересня його стан погіршився – до цього всього додався біль у суглобах, підвищилася температура тіла”, – уточнили вони.

В Олександрійській районній лікарні у Гаврилова виявили об'ємне новоутворення в правій легені (попередньо – злоякісне) і скерували на додаткове обстеження й лікування до Кіровоградського обласного онкологічного диспансеру.

Друзі й колеги журналіста просять усіх, у кого є можливість, допомогти зібрати кошти на його лікування.

Гаврилов Руслан Валерійович

картка "ПриватБанку":

5168 7427 1340 8619

Як повідомляв ІМІ, 20 грудня 2017 року міський голова Олександрії (Кіровоградська область) Степан Цапюк під час громадського обговорення бюджету міста на 2018 рік звинуватив відомого місцевого блогера Руслана Гаврилова в несплаті податків. Як доказ своїх слів посадовець навів дані з доходів блогера.

Гаврилов пов’язував такий тиск з його професійною діяльністю.

24 січня 2018 року олександрійський журналіст та автор блогу “Моя Олександрія” Руслан Гаврилов звернувся до місцевої поліції із заявою про скоєння злочину щодо нього з боку міського голови.

Liked the article?
Help us be even more cool!