ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналіст Роман Вінтонів пішов служити в ЗСУ

02.03.2022, 13:14
Фото – скриншот з відео Майкла Щура
Фото – скриншот з відео Майкла Щура

Журналіст Роман Вінтонів (Майкл Щур) повідомив, що пішов служити в Збройні сили України.

Про це йдеться в його відеозверненні на фейсбуку.

“Мене звати Роман. Тиждень тому я був журналістом. Зараз я служу в ЗСУ. Я звертаюся до російських журналістів. Ваше мовчання – це згода з війною, яку розв'язав Путін. Ви принесли смерть до моєї країни. Я – дуже ліберальна людина. І я з жахом зрозумів, що зараз мені подобається дивитися на смерть російських солдатів. Я хочу їхньої смерті. Ви напали на нас. Ваша країна роззявила пащу, щоб проковтнути Україну. Але цього разу ми були готові”, – сказав Роман. 

Він додав, що війна Росії проти України розлучила його із сім'єю. Він уже немає страху смерти, бо його “затьмарює бажання помсти”. 

Він закликав росіян подорослішати та повернути контроль над своєю державою.

“Те, що зробив Путін за вашої мовчазної згоди, ми не забудемо ніколи. Весь світ нагадуватиме вам про це за кожної нагоди. Ви ніколи не зможете змити цю ганьбу. Це вже ваше нинішнє. Але це лише початок. Що довше ви мовчите, то більше людей у ​​світі переконуються, що всі росіяни з Путіним заразом, що ви схвалюєте його накази вбивати. У вас є всі шанси стати не лише ізольованою державою. В очах кожного мешканця планети ви будете нацією-терористом. Символом ганьби, брехні, кровопролиття та терору. Нацією-мемом. Нацією, яка не вийшла. Фейлд нейшн. Над вами насміхатимуться століттями. Ви станете найганебнішою нацією у світі. Нацією, яка зійшла з розуму і готова завдавати каліцтва і собі, й іншим. Це – ваше майбутнє.

Бажаєте його уникнути? Подорослішайте, бл*дь, і поверніть контроль над вашою державою. Візьміть у руки себе. Візьміть до рук владу, яка вам не належить. Приведіть до тями кремлівських дідів і баб. Ну або ви реально фейлд нейшн. І тільки силу і розумієте”, – йдеться у відеозверненні Романа.

Liked the article?
Help us be even more cool!