ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналіст NewsOne повідомив про перешкоджання під судом у справі Стерненка

15.06.2020, 18:10
Фото – Дмитро Ключко
Фото – Дмитро Ключко

Журналіст телеканалу NewsOne Богдан Амінов повідомив про перешкоджання його знімальній групі з боку активістів під будівлею Шевченківського районного суду Києва, де обирають запобіжний захід активістові Сергію Стерненку. Про це він повідомив 15 червня на своїй фейсбук-сторінці, повідомляє “Детектор медіа”.

Він сказав, що спитав у Сергія Стерненка про напади його прихильників на журналістів.

“Після чого натовп агресивних людей почав штовхати й оточувати мою знімальну групу. У мене було заплановано пряме включення в ефір, щоб розповісти про ситуацію. Але його зірвали. Натовп почав штовхатися, плювати, ставити підніжки й обливати мене водою. Втрутилася поліція і оточила мене в кільце, щоб не дати протестувальникам на мене напасти. Пів години я не міг покинути двір суду, тому що мені не давали пройти під крики “ганьба”. Крім численних звинувачень люди неодноразово намагалися мене вирвати з кільця поліції”, – розповів кореспондент.

Він додав, що залишив територію суду “заради своєї безпеки”.

Як повідомляв ІМІ, 15 червня телеканал ZIK повідомив про перешкоджання його знімальній групі біля будівлі Шевченківського районного суду Києва, де обирали запобіжний захід активістові Сергію Стерненку. 

15 червня правоохоронці вивели працівників “Шарій.нет” з-під будівлі Шевченківського районного суду Києва, де обирали запобіжний захід Стерненку.

Liked the article?
Help us be even more cool!