ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналіст Михайло Ткач провів два благодійні кавування заради допомоги військовим

06.11.2023, 16:57
Мая Голуб
Фото – Facebook-сторінка Михайла Ткача
Фото – Facebook-сторінка Михайла Ткача

Журналіст “Української правди” Михайло Ткач провів уже два кавування за результатами благодійного аукціону “Медіа-кава” у Facebook.

Волонтер і адміністратор проєкту “Медіа-кава”, журналіст із Луцька Мирослав Ватащук розповів, що Михайло Ткач став найдорожчим лотом за всю історію аукціону.

У коментарі представниці ІМІ у Волинській області Маї Голуб журналіст Михайло Ткач розповів про нещодавнє кавування з ІТ-підприємцем Адамом Харламповичем, який заплатив 300 тисяч грн за кавування з ним. 

За словами Ткача, зустріч відбулася в Києві минулого тижня, неподалік офісу “Української правди”.

“Пили фільтр-каву. Говорили про суспільство, розвиток країни й важливість регіональних медіа в контексті першого і другого питань. Я ставив собі за мету за допомогою “Медіа-кави” зібрати кошти для підтримки Сил спеціальних операцій ЗСУ. Цим результатом задоволені хлопці з ССО, а отже і я. Загалом усім раджу брати участь у такому аукціоні та використовувати всі можливості для підтримки Сил оборони. Бо зараз, як і в лютому 2022-го, це питання номер один”, – прокоментував Михайло Ткач.

Михайло Ткач з ІТ-підприємцем Адамом Харламповичем. Фото з фейсбук-сторінки Михайла Ткача

Як повідомляв ІМІ, п’ять учасників оплатили можливість зустрітися та випити кави з Михайлом Ткачем на благодійному аукціоні “Медіа-кава”. Уся сума разом перевищує 1 мільйон гривень (1 030 000 грн) для Сил спеціальних операцій.

Завдяки продажу кави з журналістом Михайлом Ткачем на волонтерську картку Мирослава Ватащука надійшло понад 5 мільйонів гривень. Усі зібрані кошти спрямовують на допомогу бійцям Сил спеціальних операцій ЗСУ.

Liked the article?
Help us be even more cool!