ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналіст черкаської газети поскаржився поліції на погрози у соцмережі

24.05.2018, 14:23
Сергій Сухін, фото - Фейсбук Сергія Сухіна

Засновник та журналіст черкаської газети “Рух - це життя” Сергій Сухін звернувся до правоохоронців із заявою щодо погроз на його адресу одного із дописувачів соцмережі Фейсбук. Про це він повідомив ІМІ.

Як розповів Сергій Сухін, він 19 травня написав пост у Фейсбуці щодо сутичок між вболівальниками та поліцейськими на стадіоні у Черкасах.

Після цього в коментарях йому почав погрожувати чоловік на ім’я Володимир Корецький, написавши, що таких, як Сухін, потрібно “виловлювати і калічити”.

“Після написання посту про футбол у суботу в Черкасах, де хулігани були затримані поліцією, у коментарях під постом з’явилися погрози мене виловити та скалічити. Людина, не ховаючись, продовжувала це робити, ображаючи при цьому мою честь та гідність різними лайками. На моє зауваження, що я журналіст, це написано на моїй сторінці, та за це існує карна відповідальність, ця людина продовжувала висловлюватися у цьому ж дусі. При цьому закликала інших читачів до таких дій, кажучи, що це нормальний меседж”, - розповів Сергій Сухін.

20 травня журналіст написав заяву до поліції, приклавши роздруківку скринів зі сторінки погрожувача. За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 345-1 ККУ, додав Сухін.

Крім того, повідомив він, 22 травня він знову отримав від цієї людини погрози, але вже у приватному повідомленні.

“Сьогодні, нарешті, ця людина прибрала свою сторінку та коментарі, але це все було у вільному доступі декілька днів, на жаль, були й такі люди, що підтримували його у цьому… Йде слідство, я сподіваюся воно буде об’єктивним та неупередженим”, - зазначив журналіст.

Також Сергій Сухін розповів, що він входив до Громадської Ради при УМВС Черкаської області та є головою поліцейської Комісії на громадських засадах. На своїй сторінці у Фейсбуці він висвітлює проблеми реформування поліції.

Газету створено у 2016 році. Вона розповсюджується безкоштовно у Луганській, Донецькій, Харківській, Черкаській, Львівській та Донецьких областях. Відповідна сторінка газети є на Фейсбуці.

Світлина від валерія макеева.Світлина від валерія макеева.

Фото - Сергій Сухін

Liked the article?
Help us be even more cool!