ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журнал Time назвав людиною року Ілона Маска

13.12.2021, 16:11
Фото – Photograph by Mark Mahaney for TIME
Фото – Photograph by Mark Mahaney for TIME

Засновник американських компаній SpaceX і Tesla, мільярдер Ілон Маск став людиною року за версією журналу Time, повідомляє Радіо Свобода.

“Найбагатша людина у світі не має будинку і нещодавно розпродувала свої статки. Він запускає супутники на орбіту і використовує сонячну енергію, водить авто, яке сам створив і яке не потребує бензину і майже не потребує водія. За клацанням його пальців фондовий ринок злітає чи падає. Армія відданих чіпляється за кожне його висловлювання”, – заявили в Time.

Time визначає людину року з 1927-го. Це особистість чи група людей, які справили значний позитивний чи негативний вплив на світові події в році, що минає.

У 2020 році переможцями номінації “Людина року” стали президент і віцепрезидентка США Джо Байден і Камала Гарріс. 2019 року – екоактивістка Ґрета Тунберґ.

Минулого тижня президент Бразилії Жаїр Болсонару став людиною року за версією читачів американського журналу Time. Він набрав 24% з більш ніж дев’яти мільйонів голосів, відданих під час онлайн-голосування на людину чи групу людей, які, на думку читачів, найбільше вплинули на світ у 2021 році в хорошому чи поганому сенсі.

Liked the article?
Help us be even more cool!