ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Зеленський вважає українське інформаційне поле “замінованим”

30.10.2019, 12:00
Фото – president.gov.ua
Фото – president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський вважає нинішнє інформаційне поле "замінованим" та закликає суспільство поговорити спокійно і розсудливо щодо Криму та Донбасу.

Про це він заявив 30 жовтня під час виступу на Форумі єдності в Маріуполі, повідомляє Укрінформ.

“Сьогодні наше інформаційне поле, я гадаю, заміноване. Окрім фейків та маніпуляцій, зустрічається гнів, агресія, риторика, інколи переповнена ненавистю. На мою думку, усім суспільством нам слід глибоко вдихнути-видихнути і поговорити спокійно, розсудливо, без зайвих емоцій та без зайвих лозунгів”, – зазначив він.

Зеленський запевнив, що, крім дипломатії, пріоритетом влади є інформаційна та гуманітарна політика щодо Донбасу і Криму.

“Якщо дієва гуманітарна політика – це завдання в першу чергу держави, то інформаційна політика – наш спільний виклик і спільна відповідальність – влади, ЗМІ і кожного користувача соціальних мереж”, – підкреслив глава держави.

Водночас він зауважив, що анексований Росією Крим наразі “взагалі відсутній у великих масмедіа”, а згадки про людей на підконтрольній Україні частині Донбасу так чи інакше пов’язані тільки з війною, що, за його словами, ставить на них “негативне клеймо”.

Liked the article?
Help us be even more cool!